Program


Református énekek XVIII.

Református énekek XVIII.

A Református énekek hangversenyt, a Kárpát-medencei reformátusok legnagyobb zenei ünnepét 2002 óta azzal a céllal rendezzük meg minden évben, hogy ott a reformátusok használatára 1948-ban kiadott énekeskönyv zsoltáraiból és énekeiből professzionális előadók tolmácsolásában hang- és képfelvétel készüljön, amely új CD és DVD kiadását teszi lehetővé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 29. szombat, 19:30

A 350 főt számláló Kárpát-medencei Egyesített Református Kórusban a legjobb hazai kórusok mellett évről évre velünk vannak Kárpátalja, Erdély, Felvidék és Délvidék énekesei. A négy blokkból álló esten Európa-hírű orgonaművész működik közre és négy karnagy vezényel. A hangversenyen a közönség négyszer együtt énekel a kórussal, így a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében 1700 ember énekli a Zengő Igét.

A sorozat eddig megjelent tizenhét CD-jén 276 református zsoltár és ének feldolgozásai halhatók, melyek részben egy szólamban szólalnak meg, hogy segítségül szolgáljanak a gyülekezeti, valamint iskolai énekléshez, részben pedig több szólamban, hogy kórusmű-kincsünket is bemutassuk és örökül hagyjuk.
(Böszörményi Gergely kiadó, koncertigazgató)


Vezényelnek: Arany János, Berkesi Boglárka, Jámbor Zsolt, Süll Kinga

Közreműködik:
Orgona: Szotyori Nagy Gábor

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!