Program


Shine On! The Best of Pink Floyd - Keep Floyding @ Várkert Bazár

Shine On! The Best of Pink Floyd - Keep Floyding @ Várkert Bazár

A Keep Floyding Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó csapata. A zenekar több mint 20 éves fennállása alatt – folyamatosan fejlődve – újabb és újabb helyszíneket hódított meg a Floyd zenéjéhez való alázatos hozzáállásával, zenei hitelességével, hangzás- és látványvilágával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 30. péntek, 20:00

Egy minden elemében élő, fantasztikus show keretei között, június 30-án a Várkert Bazárt veszi be a Keep Floyding, terítéken a Floyd legnépszerűbb albumainak legnagyobb slágerei lesznek. Ha már régóta kíváncsi vagy, mitől élvez töretlen népszerűséget ez a banda, hogyan fér meg egy színpadon az albumhű előadásmód és az élőzene varázsa, akkor vedd meg a jegyed most és csatlakozz hozzánk erre a csodálatos zenei utazásra.

Közreműködik:
Goldschmidt Gábor - gitárok, ének
Tóth András - gitárok
Segesdy Márton - billentyűk, ének
Hajba László - dobok
Balázs Bálint - basszusgitár, ének
Haáz Imre - szaxofon
Garda Zsuzsa - ének
Simon Edina - ének

A koncertre csak álló jegyeket értékesítünk.

A VIP Panoráma belépőjegy 5.000 Ft. értékű éttermi ital kupont is tartalmaz. A jeggyel a Monkey Bistro teraszán 2-4 fős asztaloknál tekinthető meg a koncert.

Early bird: 6.900 Ft., Elővét: 7.500 Ft., Normál: 7.900 Ft., 15.500 Ft.

 Esőnap: 2023. 07. 02.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!