Program


Sleeping Beauty – Work B***h!

Sleeping Beauty – Work B***h!

Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 6. szerda, 19:00

Nyko Piscopo, olasz koreográfus és táncművész ezúttal egy könnyed, játékos formába bújtatott, ám nagyon is aktuális témát / kérdést feszegető darabbal látogat el hozzánk. Sleeping Beauty – Work B***h! című darabja egy humorral teli előadás a művészek korántsem stressz- és izzadságmentes munkafolyamatairól, LGBT utalásokkal megspékelve.

 

Koreográfia: Nyko Piscopo
Asszisztens: Kikka Piscopo, Monica Cristiano
Zene: P.I. Tchaikovsky, Dua Lipa, Billy More
Jelmez: Sonia Di Sarno
Fény: Nyko Piscopo
El
őadók: Eleonora Greco, Leopold Guadagno, Francesco Russo, Nicolas Grimaldi Capitello, Roberta Zavino

 

Az előadást a Bakelit aktív nézői csoportja, a qARTisans csoport választása alapján került meghívásra. A qARTisans csoport a Kreatív Európa Program által támogatott Be SpectACTive projekt keretei között működik. Az előadás az NKA támogatásával került meghívásra.

 

Felnőtt jegy: 2.000 Ft
Támogatói jegy: 4.000 Ft
Kedvezményes jegy IX. és XX. kerületi lakosoknak és pedagógusnak: 1.800 Ft
Diák/nyugdíjas/fogyatékkal élők és kísérőiknek szóló jegy: 1.200 Ft

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

További ajánlataink


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!