Program


Szarka Tamás: Tánc a hóban - születésnapi koncert

Szarka Tamás: Tánc a hóban - születésnapi koncert

A sokoldalú előadóművész, zeneszerző és költő, Szarka Tamás koncertjei a magas minőségű magyar kultúrát képviselik: művészete a gyökerekből táplálkozik, előadásmódjában benne van a táltosok ősereje, miközben albumról albumra, koncertről koncertre képes megújulni és a ma emberéhez szólni.

Jegytípusok


5 900 Ft - 19 900 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



A születésnapi est művészetének kivonatát nyújtja. Szarka Tamás pályája négy és fél évtizede töretlen, hiszen dalaival nemcsak szórakoztat, de gondolkodásra ösztönöz, érzéseket mélyít el és gyönyörködtet. A koncert vendége Miklósa Erika operaénekesnő, közreműködik Szarka Tamás és zenekara, valamint a Duna Szimfonikus Zenekar.

Szarka Tamás és zenekara

Közreműködik:
Duna Szimfonikus Zenekar

Vendég:
ének - Miklósa Erika

Rendező: Andante spol. s.r.o.
Fotó: Horváth Edit

További ajánlataink


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Szécsi Pál énekes, előadóművész 1944. március 20-án (bizonyos források szerint március 19-én) született, így éppen 2024. márciusában lenne 80 éves.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!