Program


Szenes Iván 100 Koncert - Szulák Andreával, Kocsis Tiborral

Szenes Iván 100 Koncert - Szulák Andreával, Kocsis Tiborral

"Engem nem lehet elfelejteni - Szenes István 100 jubileumi koncert."
 több...

Jegytípusok


5 900 Ft
Földszint, Földszint Bal, Földszint Jobb

Aktuális előadások



A címben foglalt idézet a - szöveg írás királyának egyik slágeréből kivett fél mondat mindent elmond számunkra. 100 évvel ezelőtt, 1924-ben született Szenes Iván. Ez az évforduló kiváló alkalom arra, hogy méltó módon emlékezzünk a művészre, aki életútja során több száz dalszöveget írt remek könnyűzene-szerzők dallamaira, hozzásegítve a zeneszerzőt, az előadó énekest, hogy a dalból sláger legyen. Néhány dal a sok közül: Mindenkinek van egy álma, Kislány a zongoránál, Nem csak a 20 éveseké a világ, Szeretni bolondulásig.

A fellépéseken két kiváló énekes Szulák Andrea és Kocsis Tibor adják elő a 20 számból álló repertoárt egy 6 tagú remek zenekar segítségével.

 

További ajánlataink


A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület új tematikájú zenés-bábos előadása a természet, a környezet és a zene…

Kökény Attila és Rakonczai Viktor nagyszabású koncerttel készül az MVM DOME-ban megrendezésre kerülő Kökény Attila 50. születésnapi eseményre.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!