Program


Szerelmes Chagall

Szerelmes Chagall

Horgas Eszter új bemutatója – látvány- és koncertszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

Az óriási sikerű, teltházas budapesti bemutató után turnéra indul az előadás.

Ez egy játék, ami arról szól, hogy mi történik akkor, ha a múltból idehozunk egy számunkra fontos alkotóművészt. Chagall a XX. század egyik kiemelkedő alkotója, zsenije. Az ő élettörténetei elevenednek meg, a festményei – hol vicces, hol megható, hol szenvedélyes, hol szívbe markoló – történetei által. Az előadás a kilencvennyolc évet élt művész életét népszerű, dallamos, fülbemászó melódiákkal, virtuóz hangszeres szólókkal dolgozza fel.

Olyan feldolgozásokat hallhat a közönség, mint Sosztakovics Keringője, Edith Piaf Chansonja, a ZAZ pop dala vagy a híres A Paris, Gershwin Kék rapszódiája, Avinu Malkeinu…

Közreműködnek:
Horgas Eszter fuvolaművész, Bálint András Kossuth-díjas színész Chagall szerepében, Szemerédi Bernadett színésznő Bella szerepében, Hárs Róza énekes mint angyal, Lőwenberg Dániel zongoraművész és a ClassJazz Band (Kaszás Péter – dob, Hárs Viktor – ének, basszus, Dajka Krisztián – gitár, Révész Richárd – zongora, Pusztai Csaba – ütő)

Műsoridő: 100 perc

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

További ajánlataink


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!