Program


Színműveletek: Az égigérő almafa

Színműveletek: Az égigérő almafa

Hol volt, hol nem volt, az Üveg-hegyen is túl, ahol a kurtafarkú malac túr, volt néhány kalandor, akik nem értették miért kell az esti mesét fekve hallgatni. Hiszen az olyan izgalmas! Útra keltek hát. Táskájukban alma, rengeteg ötlet… és hogy ki ne felejtsem: egy nagy fa és egy zord sárkány.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 11:00

Kalandoznak azóta is, de néha előfordul, hogy a bonyodalmak túljárnak az eszükön. Ilyenkor segítséget kérnek.
Tudnál nekünk segíteni megtanulni fára mászni? Túljutni a birodalmak ágas-bogas határán? Kinyomozni a gyümölcs tolvaj rejtélyét? Megtalálni az elveszett barátunkat?
Sőt ha már itt tartunk… Lennél a birodalmunk királya vagy királynője? Hiszen mi vándorok vagyunk, nekünk más a mesterségünk. Mi azért járjuk az országot, hogy mesét mondjunk és hallgassunk, hogy játszunk és nem utolsósorban azért, hogy kalandortársakra leljünk, akik szintén szeretnek mocorogni az esti mese alatt.

A foglalkozás során egy mesét játszunk végig a gyerekekkel, aminek alapját az Égigérő almafa című népmese különböző nemzetiségi változatai adták.
A kalandok közös megélése és az akadályok leküzdése, a különböző szerepek kipróbálása mind lehetőséget adnak arra, hogy játékos formában tanuljunk együttműködésről, empátiáról, segítségnyújtásról.

Dramatikus játszóház gyerekeknek

A foglalkozást vezeti:
Botka Dóra, Debreceni Luca, Hollósy Réka, Villant Bálint - a Színház és Filmművészeti Egyetem
másodéves drámainstruktor hallgatói

Időtartam: 70 perc

Ajánlott korosztály: 5-8 év

A FOGLALKOZÁSRA CSAK A GYEREKEK SZÁMÁRA KELL JEGYET VÁLTANI. A KÍSÉRŐ SZÜLŐK MEGFIGYELŐKÉNT INGYENESEN VEHETNEK RÉSZT.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!