Program


Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
10

Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!


 több...

Jegytípusok


2 490 Ft - 8 490 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások




2024. november 16-án és 17-én (szombaton és vasárnap) az ország legnagyobb társasjáték-kiadói, társasjátékos kávézói, társasjáték-fejlesztők, és még sokan mások képviseltetik magukat a Társasjátékok Ünnepén, ami idén új épülettel bővül!

 Nyitvatartás: szombat: 10:00 – 19:00, vasárnap: 10:00 – 18:00

Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!

A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

Jegytípusokkal kapcsolatos információk:

  • - 7 éves kor alatt a belépés ingyenes!
  • - A családi belépőjeggyel 2 felnőtt és maximum 2 (18 év alatti) diák léphet be.
  • - A kedvezményes jegyet az alábbi igazolványok helyszíni felmutatásával lehet megvásárolni: MÁK-igazolvány, fogyatékkal élők (látássérült, hallássérült, mozgássérült), pedagógus, nyugdíjas, újságíró.

VIP belépőjegy tartalma:

  • - 2 napra szóló belépőjegy
  • - belépés a rendezvényre fél órával korábban, mindkét nap 9:30-tól.
  • - AJÁNDÉK Társasjátékok Ünnepe póló, vászontáska, nyakpánt, kitűző
  • - Meglepetés AJÁNDÉK a kiállítóktól
  • -FONTOS! Ha VIP jegyet vásárolsz, olyan email címet adj meg vásárláskor, amit rendszeresen nézel. Október elején mindenkit felkeresünk email címén a póló méretével kapcsolatban.

Találkozzunk novemberben a Millenáris B és D épületében, ahol kedvezményes társasjátékvásárlással, és többszáz kipróbálható társasjátékkal várunk mindenkit a 12. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényen!

További ajánlataink


A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatjuk programunkat. Kérjük kísérje figyelemmel felületeinket, mert Kolovratnik Krisztián novemberben és decemberben is, további izgalmas…

A Zeneakadémia főépülete, a Liszt Ferenc téri zenepalota a világ legvarázslatosabb koncerthelyszínei közé tartozik.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!