Program


Tortúra - pszichotriller
10

Tortúra - pszichotriller

William Goldman:
Tortúra
pszichothriller 2 részben
Stephen King regénye alapján

 több...

Jegytípusok


6 500 Ft
Földszint

Aktuális előadások



Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót. Balázs Andrea, a népszerű komika lehengerlő alakításával megmutatja drámai tragikai tehetségét, miközben Árpa Attila nyegle cinizmussal kezeli a szabadakarat, az önérzet és a méltóság hiányát, így oldva a film és a könyv nyomasztó rettegését. A hatalom erőszakos gyakorlása közben a néző ugyanúgy kiszolgáltatott, mint az ágyban fekvő író.

Szereplők: Balázs Andrea, Árpa Attila, Németh Gábor

Rendező: Iványi Árpád

A Karinthy Színház előadása.

18 éven aluliaknak nem ajánlott! Az előadás hossza: kb. 2 óra 10 perc

 

További ajánlataink


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról, Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legnépszerűbb musical. A…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!