Program


Tóth Vera – Budapest Jazz Orchestra – Danubia Zenekar - Ünnep könnyedén

Tóth Vera – Budapest Jazz Orchestra – Danubia Zenekar - Ünnep könnyedén

Ez az ünnep mindenki számára tartogat valamilyen meglepetést. Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával. Így a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt örülhetnek, s ez alkalommal még a klasszikus hangzáselemek is fontos szerephez jutnak a Danubia Zenekar vonósainak jóvoltából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 22. péntek, 20:00

A hagyományos ünnepi dallamok mellett Vera dalai is felcsendülnek. S ha mindez nem lenne elég, további sztárvendégek: Gubik Petra, Vitáris Iván és Duka Laci - valamint egy meglepetésvendég - teszik igazán felejthetetlenné az alkalmat.

Tóth Vera mindig hitt benne, hogy a legkülönfélébb stílusú előadóművészek utat találhatnak egymás felé, közönségük számára pedig olyan értékes pillanatokat teremthetnek, amelyeket csak saját közegükből kilépve ragadhatnak meg. A karácsony meghitt ünnepe legtöbbünk számára hasonló jelentést hordoz, ami szintén segít a közös zenei élmény kiteljesítésében. Vera az idén 25 éves jubileumát ünneplő Budapest Jazz Orchestra és a Danubia Zenekar mellett további kivételes előadóművész barátait invitálja a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára. Bátran állíthatjuk, hogy az idei vendégek is különleges személyiségükkel még izgalmasabbá teszik a koncertet, és együtt bizonyítják be a fellépők, hogy milyen sokféle dallam fér el egy színpadon.

Mindazok, akik ellátogatnak erre az estre, már szenteste előtt két nappal emlékezetes ajándékot kapnak Tóth Vera, zenésztársai és a Müpa jóvoltából.

ének: Tóth Vera
a Danubia Zenekar tizenegy fős vonóskara

Budapest Jazz Orchestra:

művészeti vezető, altszaxofon: Kollmann Gábor
altszaxofon: Mester Dániel
tenorszaxofon: Zana Zoltán, Meleg Tamás
baritonszaxofon: Varga György
trombita
Tulkán Péter
Hofecker Dániel
Táborszky Bence
Koós-Hutás Áron
harsona: Schreck Ferenc, Kasza Nándor, Skerlecz Gábor
basszusharsona: Nagy Viktor Dániel
zongora: Juhász Attila
gitár: Birta Miklós
bőgő, basszusgitár: Hárs Viktor
dob: Serei Dániel

Vendégek:

ének: Gubik Petra
ének. Vitáris Iván
hegedű: Duka Laci

Gyermek produkciók:

zongora: Duka Lacika
ének: Cini, a Világszép Alapítvány mentoráltja

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

További ajánlataink


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!