Program


Variart trió - Beethoven, Françaix, Weiner - A tehetség kötelez

Variart trió - Beethoven, Françaix, Weiner - A tehetség kötelez

Jegytípusok


2 900 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



Beethoven: Esz-dúr vonóstrió, op. 3

SZÜNET

Françaix: Vonóstrió
Weiner: g-moll vonóstrió, op. 6

Németh Gábor (hegedű), Kalocsai Eszter (brácsa), Agárdi Eszter (cselló)

A Variart Trió így foglalja össze küldetését: fiatalok, zenészek, barátok. Valóban, a tagok már zeneakadémista koruk óta játszanak együtt. Az együttes koncertjeivel népszerűsíti a vonóstrió műfaját, folyamatosan bővülő repertoárjuk a bécsi klasszikától egészen a kortárs zenéig terjed. Műsoraikon kevésbé ismert külföldi és magyar szerzők művei is megjelennek. Beethoven vonóstriói igazi ritkaságok, a szerző feltételezhetően előtanulmányként kezelhette ezeket későbbi kvartettjeihez. Weiner 1908-ban írt művének pozitív fogadtatása volt, a korabeli sajtóban megjelenő kritikák szerint az addigi munkájához képest új szintet képviselt. A koncertprogram Jean Françaix 1933-as triójával válik teljessé.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

További ajánlataink


Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

Ez az este jár Neked! Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!