Program


Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

Július 9-én szombaton este a fergeteges első bulit követően érkezik a Yoko Retro Nyári Fesztivál folytatása Jászberényben az LVG Udvarán! Gyere és bulizz Te is a szabad ég alatt kedvenc Retro slágereidre 2022 nyarán is!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 21:00

Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

Az éjszaka sztárvendége nem más, mint a "Szomorú Szamuráj" lesz, aki garantáltan maxra tekeri a Retro feelinget, a színpadon az Ámokfutók! "A hold dala", "Meghalok egy csókodért", "Bújj mellém", a "Szomorú szamuráj" és még számos másik slágerét hozza el nekünk Kozsó ezen az éjszakán!

Az est házigazdája Dj Guba, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az LVG Udvarára!

Jegyek mind elővételben, mind a helyszínen kaphatóak lesznek, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes elővételben megváltani a jegyeiteket, így garantálva a részvételeteket a buliban!

Kiemelt buli, kiemelt Akcióért kiállt, így hát minden elővételes jegyvásárló ajándék Ballantines Whiskey-Cola-t, vagy Absolut Vodka-Narancsot kap ajándékba!

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Gyere és légy Te is részese a 2022-es nyári Yoko Retro szezon újabb bulijának az LVG Udvarán Jászberényben!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

További ajánlataink


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!