A kártyák megrendelése

A kártyák megrendeléseElső megrendelés

A Kultúra Kártya első megrendeléséhez elegendő letöltenie a Megrendelőlapot, amely a Letölthető dokumentumok között található.  

A Megrendelőlapon kérjük megadni az alábbiakat:

  • a cég és a kapcsolattartó személy/ek adatai
  • megrendelni kívánt kártyák darabszáma és azok címletei (amelyek alapján a Megrendelőlapon megjelenik azok végösszege)
  • szállítási mód (kézbesítés vagy központi átvétel az InterTicket-nél)
  • e-mail-cím, amelyre a megrendelő az elektronikusan megküldendő Díjbekérőt kéri

A Megrendelőlapot kérjük kitöltve és cégszerűen aláírva megküldeni az abban megadott e‐mail‐címre (szkennelve), vagy az ott feltüntetett fax‐számra.  Amennyiben megszemélyesített, névvel feltüntetett Kártyákat kíván megrendelni, kérjük, a Megrendelőből megnyitható excel-táblázatban, vagy ahhoz hasonló módon állítsa össze, illetve csatolja a megküldendő Megrendelőhöz.  

A megrendelés napján az InterTicket megküldi, elektronikus formában a Megrendelőlap alapján kiállított Díjbekérőt (proforma-bizonylat).  Az átutalásnál, a közleményben kérjük feltüntetni a Díjbekérő bizonylaton található azonosítószámot.

Az InterTicket a megrendelt Kártyákat az ÁSZF-ben rögzített szállítási határidőkön belül leszállítja.  Kérjük figyelembe venni, hogy a szállítási határidő néhány nappal hosszabb, ha a cég a kártyák megszemélyesítését, tehát a névvel történő ellátását is kéri. 

Kérjük, ha további kérdése volna a megrendeléssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz az 1-266-0000 központi telefonszámon,  illetve a kulturakartya@interticket.hu e-mail címen.

 

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!