Program


20. Európai Dísznövény És Kertművészeti Napok

20. Európai Dísznövény És Kertművészeti Napok

A Károlyi József Alapítvány 2024. május 31. és június 2. között 20. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat a Fehérvárcsurgói Károlyi-kastély területén.  több...

Jegytípusok


1 500 Ft - 3 000 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások





 A díszelnök Herczeg Anita mellett a Magyar Kertörökség Alapítvány, a Virágos Magyarország, a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetsége, a Magyar Díszkertészek Szövetsége és a European Heritage Gardens Route védnökségével megrendezett esemény a mintegy száz stand mellett minden délután szakmai tudományos konferenciákat kínál. Idei, kiemelt témák: füves- és sziklakertek, labirintusok és útvesztők, valamint a fenntarthatófejlődés és az arborétumok. Több program várja a gyerekeket a parkban és a felújított, egykoriistállóban kialakított látogatóközpontban. Szombaton este a tónál velencei varázs várja a látogatókat. A díszvendég országok az Európai Unió soros elnökségét betöltő Belgium és Magyarország mellett a növénynapokat inspiráló Franciaország. A Fesztivál mindhárom napját a székesfehérvári Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertje zárja.

Információ: Tel. 06 21 311 04 26, e-mail: info@karolyikastely.hu

További ajánlataink


Jazz, bor, kulináris élmények a Margitszigeti Színházban a Víztorony udvarán!

Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell. Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel!

XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek – és Ifjúsági Színházi Biennálé 2024.május 6-10.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!