Program


6. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny / Gálakoncert

6. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny / Gálakoncert

Jegytípusok


1 000 Ft - 12 500 Ft
10 jegytípus

Aktuális előadások



Közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara
Vezényel: Halász Péter

A Gálakoncerten, amelyet a Magyar Állami Operaházban rendezünk, a verseny hetében megismert és megkedvelt fiatal énekesek közül a legtehetségesebbeket hallhatja újra a közönség, így a Zeneakadémia mellett az Opera felújított palotája is jelentős helyszínné válik majd a fiatal operaénekesek karrierjében. A különdíjakat is itt adjuk át, amelyek nagy része koncertmeghívás és fellépési lehetőség a legnagyobb magyar zenekarokkal, a legnevesebb koncerthelyszíneken. A felszabadult ünnepléshez tehát a közönség kíváncsi várakozása is társul: hol és hogyan látjuk majd viszont a 2024-es Marton Énekverseny győzteseit?

A verseny a MOL – Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

További ajánlataink


A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége…

A koncert címe „Jelbeszéd 2.0”. Ennek egyik apropója, hogy ötven éve, 1973-ban jelent meg az ötödik Koncz-nagylemez, a Jelbeszéd –…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!