Program


Improvizációk klasszikustól a jazzig - A Budapesti Filharmóniai Társaság és a Sárközy Trió koncertje

Improvizációk klasszikustól a jazzig - A Budapesti Filharmóniai Társaság és a Sárközy Trió koncertje

A sikerhez szükséges egy zseni, aki új világokat teremtve összeköti a műfajokat, egy zenekar, aki megvalósítja azt, és a közönség, amely szívesen vesz részt egy ilyen különleges, dallamok közti kalandozáson. Augusztus végén, egy könnyed nyárbúcsúztató estén ezt az izgalmas crossover koncertet valósítja meg a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és a Sárközy Trió.

Jegytípusok


4 500 Ft - 14 500 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Sárközy Lajos hegedűművész teljes lényét áthatja a zene, nála a dallamok, a zene logikája csupán egy könnyed kirakós játék, ráadásul azon kevesek egyike, aki nemcsak klasszikus zenében, hanem a jazz és a népzene stílusaiban is jártas.

A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara ezen az estén arra vállalkozik, hogy Sárközy Lajos triójával egy színpadon állva, szenvedéllyel varázsoljon zenekölteményeket egy-egy klasszikus zenemű újra gondolt, szabad improvizációs feldolgozásából. A közönség pedig felfedezheti, hogy egy dallamban a hangok egymásutániságát a ritmus és a harmónia színezi újra, és bármilyen melódia lehet akár a jazz, a népzene, vagy klasszikus zene alapja. Tartsatok velünk egy fantasztikus zenei kalandra a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

Esőnap: nincs

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

További ajánlataink


Filmzenei-koncertshow – magyar és magyar származású hollywoodi alkotók leghíresebb művei a Kodály Filharmonikusok előadásában.

Péter Bence világhírű virtuóz zongoraművész, zeneszerző és zenei producer, aki egyben “A világ leggyorsabb kezű zongoristája” címet is viseli, amivel…

A kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ „A Király” című sorozatában saját dalain…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!