Program


Álomutazó Bárány

Álomutazó Bárány




Plüss Bárány Méret: 24 cm  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!


Bárány. Ki is ő valójában?

Hát az álombárányok szakszervezetének nemcsak megbecsült tagja, hanem annak vezetője is! Tudjátok, kik az álombárányok? Akiket számolgatni szokás elalvás előtt! Az ÁLOMUTAZÓban Ő Tomi legjobb barátja és legfőbb segítője. Egy igazi álomszuszék, de ha akcióra kerül a sor még a saját gyapja sem állhat az útjába, és azonnal a tettek legelőjére lép! 



Méret: 24 cm 

A Bárány átvételének módját a visszaigazoláson található link kitöltésével adhatja meg.

Amennyiben Ön a DPD futárszolgálattal való kézbesítést választja, kérjük, számoljon kb. 1500 Ft szállítási költséggel távolságtól függően. Ezt a szolgáltatást kizárólag Magyarországon belül tudjuk Önnek biztosítani.
Ezen kívül a Bárányt átveheti személyesen az Andrássy Élményközpontban (1061 Budapest, Andrássy út 39.)
Felhívjuk figyelmét, hogy az Andrássy Élményközpont 2019.02.02-ig ZÁRVA tart!
 

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!