Program


Andris Nelsons és a Lipcsei Gewandhaus Zenekara

Andris Nelsons és a Lipcsei Gewandhaus Zenekara

Európa egyik legfényesebb múltú (1781-ben alapított) szimfonikus együttese, a Lipcsei Gewandhaus Zenekara – amelynek történetét olyan nevek fémjelzik, mint Mendelssohn, Furtwängler, Walter – eddig háromszor lépett fel a Müpában: 2012-ben Riccardo Chailly, 2017-ben Herbert Blomstedt, 2022-ben pedig a jelenlegi zeneigazgató, Andris Nelsons vezényletével.  több...

Jegytípusok


1 000 Ft - 23 800 Ft
6 jegytípus

Aktuális előadások



Dvořák

Az aranyrokka – szimfonikus költemény, op. 109

Mahler

IV. (G-dúr) szimfónia

Európa egyik legfényesebb múltú (1781-ben alapított) szimfonikus együttese, a Lipcsei Gewandhaus Zenekara – amelynek történetét olyan nevek fémjelzik, mint Mendelssohn, Furtwängler, Walter – eddig háromszor lépett fel a Müpában: 2012-ben Riccardo Chailly, 2017-ben Herbert Blomstedt, 2022-ben pedig a jelenlegi zeneigazgató, Andris Nelsons vezényletével. Most is a világklasszis lett dirigenssel muzsikálnak. Az első részt Dvořák ritkaságnak számító szimfonikus költeménye, Az aranyrokka tölti ki, a másodikat Mahler IV. szimfóniája – a kiváló fiatal német szoprán, Nikola Hillebrand közreműködésével.

Rendező: Müpa

Vezényel: Andris Nelsons

Közreműködők:

szoprán: Nikola Hillebrand

Lipcsei Gewandhaus Zenekara

További ajánlataink


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!