Program


AZAHRIAH

AZAHRIAH

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Jegytípusok


9 900 Ft - 99 000 Ft
11 jegytípus

Aktuális előadások





AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

 

A végleges technikai egyeztetés után a szigorú biztonsági előírásokat maximálisan szem előtt tartva engedélyezték néhány további ülőhely értékesítését a Puskás Aréna-beli koncertekre.

A limitált számú jegyek április 24-én, 12 órától elérhetőek a három koncertre.

 

A 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar produkcióként ad önálló koncertet a Puskás Arénában. A harmadik koncert 2024. május 24-én, pénteken lesz megtartva.

Azahriah minden kétséget kizáróan napjaink legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései mindjárt átlépik a 350 milliót(!); Spotify-on havonta több mint 680 ezer hallgatója van; a magyar streamelők a DESH-sel közös Pullupot hallgatták meg a legtöbbször 2022-ben az NMHH hivatalos statisztikái szerint 6,5 milliószor. Először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában – ennek a folyamatnak a következő lépése a Puskás Aréna, mint koncerthelyszín. 2024. május 24-én, 25-én és 26-án az üstökösszerű karriert építő Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel készül.

Azahriah addig sem tétlenkedik: folyamatosan új dalokon dolgozik, 2023 novemberében tíz állomásos európai turnéra indul, melyek nagy része már most telt házas.

1 vásárlásnál maximum 4 db jegy vásárolható.

További ajánlataink


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!