Program


Balaton

Jegytípusok


2 500 Ft
Barlang

Aktuális előadások



A zenekar első koncertjét az URH zenekarral közösen adta 1980-ban, a Kulich Gyula téri pszichiátriai intézet udvarán. Ez után a Balaton a magyar underground színtér fontos szereplőjévé vált, egy időben szorosan együttműködött az Európa Kiadó zenekarral, illetve a Trabanttal, s hosszabb-rövidebb szünetek és tagcserék után ma is működik.

Víg Mihály - ének, gitár

Bujdosó János - gitár

Horváth Gábor - basszusgitár

Dudás Zsombor - dobok

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

 

További ajánlataink


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Mészáros Árpád Zsolt és Miller Zoltán egy közös, exkluzív koncertet adnak 50. születésnapjuk alkalmából a Rózsakert Szabadtéri Színpadon 2024. július…

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!