Program


Barokk Randevú '19 - Szentpáli Roland különleges tubakoncertje a BDZ kamarazenekarával
2

Barokk Randevú '19 - Szentpáli Roland különleges tubakoncertje a BDZ kamarazenekarával

Szentpáli Roland - tubaművész szólókoncertje

Közreműködik: Lukács Gergely - tubaművész / Budafoki Dohnányi Zenekar kamarazenekara

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 13:00

Egy rendhagyó koncert Szentpáli Roland tubaművésszel, aki a Zeneakadémia tanára, a Nemzeti Filharmonikus zenekar tubaművésze, zeneszerző, antik hangszer gyűjtő és antik hangszerjátékos. 

A sokoldalú és kiváló szólista ezen a koncerten Bach a-moll Concerto-ját és Boccherini B-Dúr Concerto-ját adja elő különleges antik hangszerein, a Budafoki Dohnányi Zenekar kamarazenekarának kíséretével.

A koncert különleges meglepetése Vivaldi a-moll Kettősversenye, amelyet a Virtuózok c. műsorból ismert Lukács Gergely tubaművésszel közösen adnak elő.

 

Ajánlatunk


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

További ajánlataink


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!