Program


BAROKK RANDEVÚ // SWING Á LA DJANGO - BACH TO THE FUTURE
2

BAROKK RANDEVÚ // SWING Á LA DJANGO - BACH TO THE FUTURE

Swing à la Django - Bach To The Future - Barokk Klasszisok Újragondolva

Fedezze fel a barokk zene új dimenzióit a Swing á la Django zenekar legfrissebb crossover koncertjén, ahol a történelmi mesterművek modern, swing, jazz, latin és gypsy hangzásban csendülnek fel.

Jegytípusok


7 900 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások



A kétszeres aranylemezes Swing à la Django egy különleges estére invitálja a zenekedvelő közönséget. A koncert során a barokk zene legnagyobbjai, mint Bach, Händel, Vivaldi és Albinoni művei csendülnek fel, de olyan módon, amelyre korábban még nem volt példa. Az este során a Bach Air, a Händel Halleluja, Vivaldi csellóversenyei és Bach a-moll hegedűversenye, valamint Albinoni Adagioja szólalnak meg, mind izgalmas és modern köntösben.A művek feldolgozása során a zenekar a swing, a jazz, a latin zenei elemeket és a magyar cigányzene virtuóz stílusát ötvözi, ezáltal teremtve meg azt az egyedi hangzást, amely a Swing à la Django védjegyévé vált.

Ez az est nem csupán a klasszikus zene szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt, hanem mindenki számára, aki nyitott az új zenei élményekre, és szeretné meghallani, hogyan szólalnak meg a barokk kor mesterművei a modern zenei stílusok nyelvén.

A Swing á la Django garantálja, hogy a közönség egy igazán egyedi és emlékezetes zenei utazáson vehet részt.

 

LOMBOS Pál - nagybőgő & zenekarvezető

DANI János - szólógitár & hegedű

DANI Norbert - ritmusgitár

SERES Vilmos - klarinét & tárogató

GALLYAS-LAKATOS Róbert - zongora

WEISZ Nándor - dob

feat. BARANYI Zoltán - hegedű

Swing à la Django - the virtuosity of SwingA két aranylemezes Swing à la Django saját bevallása szerint egyedülálló virtuóz Django Pop zenét játszó zenekar.

A popzene, az autentikus balkáni népzene, a francia manouche swing, a magyar népzene és az argentin bossa nova harmonizálásával egy egyedi stílus keveréket hoztak létre, ennek köszönhetik népszerűségűket.

Az elmúlt néhány évben a zenekar slágerei meghódították a nagy rádiók lejátszási listáit, és milliós nézettséget értek el a zenei megosztó platformokon.

2019-ben Roby Lakatossal játszottak többek között a bécsi Musikvereinben, Pekingben, a londoni Sohóban Ezen felül az elmúlt másfél évben számos osztrák, belga és német helyszínen varázsolták el a közönséget.

A Swing à la Django tagjai mind magasan képzett zenészek, olyan művészekkel dolgoztak már együtt, mint Stochelo Rosenberg, Sting, Zubin Mehta és Andrea Bocelli. Olyan helyszíneken léptek fel, mint a New York-i Carnegie Hall, a Hongkongi Opera, a Royal Albert Hall, a Montreux-i Jazzfesztivál és a Montreux-i Nemzetközi Jazzfesztivál.

 

További ajánlataink


Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Lucas Debargue minden kétséget kizáróan napjaink zongoraművészetének egyik legfényesebb csillaga, akinek hihetetlen tehetsége, művészi látásmódja és alkotói szabadsága lenyűgözte a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!