Program


BDZ NAP – Brilliant brass / Corpus harsona kvartett
2

BDZ NAP – Brilliant brass / Corpus harsona kvartett

A Liszt Ferenc-díjas Corpus Harsona Kvartett koncertje

Jegytípusok


2 500 Ft
Földszint, Középerkély bal, Középerkély balközép, Középerkély jobb, Középerkély jobbközép, Oldalerkély bal, Oldalerkély jobb

Aktuális előadások



A BDZ-nap délutánján, immár hagyományosan a BDZ büszkeségei mutatkozhatnak be. Idén a friss Liszt díjas Corpus Harsona Kvartett ad fergeteges koncertet. A Kvartett 2001-ben alakult, s az elmúlt 23 évben komoly nemzetközi verseny sikereket értek el, több kontinensen turnéztak, s itthon is a zenei élet állandó szereplői. A Corpus Harsona Kvartett jelenlegi tagjai, akik főállásban a Budafoki Dohnányi Zenekar művészei is: Sütő András, Pálinkás Péter, Gáspár Olivér, Hegyi Gábor.

Mai hangversenyükön korokon és műfajokon átívelő műsorukban csatlakoznak hozzájuk barátaik és pályatársaik: hallhatjuk őket további rézfúvósokkal, orgonával, népi hangszerekkel és szimfonikus zenekarral kiegészülve. Műsorukat az eklektika jellemzi: harsonára készült átiratok Corellitől kezdve, Bartókon át, egészen a Queenig.

További ajánlataink


Folytatódik a Sárik Péter Trió Fonogram-díjas sikersorozata: a Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjével!

Ünnepi a pillanat, vörös szőnyegen vonulhatunk be a Győr Városi Egyetemi Csarnokba október 22-én.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!