Program


Bogár Muzsika koncert

Bogár Muzsika koncert

Bogár Muzsika koncert
október 27. 16:00
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 16:00

A Fonogram díjra jelölt Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán.
A zenekar egyik fő célja a zeneközpontúság, a kicsik számára elérhető nyelvezetet használva. Ennek tükrében koncertjeiken térbeli és időbeli zenei utazást kínálnak, miközben sokfajta ritmust, dallamot és egyéb zenei elemet felsorakoztatva vonják be a gyerekeket a zene értékteremtő világába. Legutóbbi, világzenei elemekkel tarkított, változatos lemezükön Nagy Bandó András megzenésített költeményei is helyet kaptak. Előadásukat Pálfy Zsolt zenész, színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus azonos néven évek óta működő zenés és mondókás gyermekfoglalkozásainak szellemisége egyaránt áthatja.

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

További ajánlataink


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!