program


Egri János Trió

Egri János Trió

Az Egri János (nagybőgő), Egri János Jr. (zongora) és Oláh Kálmán Jr. (szoprán szaxofon) alkotta trió mindhárom tagja a hazai jazz-szcéna kiválóságai közé tartozik. Ifj. Oláh Kálmán Junior Prima Díjas jazz-szaxofon művész számos olyan formáció tagja, akik mind a hazai, mind a külföldi koncerttermek állandó neves fellépői, művészei.

Billettyper


3 000 Ft
Belépőjegy

Dato



Egri János Jr. a legendás jazzbőgő és basszusgitárművész id. Egri János fia, a már egyéni művészként ismert Junior Prima díjas jazz-zongorista rendkívül sokoldalú előadó, hiszen a jazz mellett abszolút nyitott a populáris műfajokra is. Egri János a hangszer elsőszámú exponense és virtuóz mestere, mainstream jazzt képviselő művész a nyolcvanas évek óta az ország egyik legkiválóbb, világot bejárt jazz ikonja.

PÅ PLAKATEN


Lovasi András „Egy szál gitáros” szólóestje

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.