Program


ÉNEKELJ VELEM!

ÉNEKELJ VELEM!

Hoffmann Richárd ismerős lehet, hiszen vendége volt sok népszerű televíziós műsornak, mint a Duna Televízió műsorán futó: Szerencse Szombat, az Önök kérték, vagy a Jó ebédhez szól a nóta. A TV2 Zenebutik csatorna állandó, visszatérő vendége.

 több...

Jegytípusok


3 900 Ft - 7 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



A közösségi médiában is aktív a munkássága, kiemelkedően TikTok-on és YouTube-on, ahol Richárd közös dalok éneklésére bátorítja az oda látogatókat "ÉNEKELJ VELEM" nevű csatornáján, melyről a 2025-ben elinduló koncertturnéja is nevét kapta. Műfajok széles skáláján mozog, repertoárjában megtalálhatóak a legnagyobb mai slágerek mellett az operett, az opera, a musical, a sanzon, a kuplé, valamint táncdalok is. Most egy vegyes műfajokon átívelő koncertre várja az érdeklődőket!

Szakmai múlt:
Több ezer alkalommal lépett fel különböző rendezvényeken: színházi és szóló előadásokkal, mint énekes színművész. Fellépett az ország számos nagyszínháznak színpadán, külföldi vendégszereplések és versenyek által rangos elismeréseket szerzett.
Többszörös európa bajnok énekes, 2023-ban első helyezést ért el a legrangosabb online M.A.P. Zenei Nemzetközi Világversenyen.
Klasszikus és könnyűzenei repertoárja mellett vannak saját dalai, 2 Aranylemez büszke birtokosa.

További ajánlataink


A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció.…

Szörényi Levente – Bródy János ISTVÁN, A KIRÁLY (JUNIOR) A rockopera legnagyobb slágerei eredeti hangszerelésben, gyermekszereplőkkel

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!