Program


Esszencia - Rendhagyó évzáró népzenei koncert

Esszencia - Rendhagyó évzáró népzenei koncert

Esszencia
Rendhagyó évzáró népzenei koncert
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 19:30

A zenekar tagjai: Lakatos Róbert (klasszikus brácsa, hegedű), Balogh Kálmán (cimbalom), Kováts Gergő (szaxofon), Kunos Tamás (népi brácsa), Bognár András (nagybőgő) Vendégművészek: Csík János (népi ének, hegedű), Pál István „Szalonna” (népi hegedű), Berecz András, Kacsó Hanga Borbála (népi ének)

Az Esszencia Produkció tapasztalt, kiforrott, egyenként már elismert művészek találkozása. Közös muzsikálásuk célja, hogy megtapasztalják azt az egységet, ami által létrehoznak egy csakis rájuk jellemző belső harmóniát. Az Esszencia nem hasonlítható más, hagyományos népzenét játszó zenekarokhoz. A jazz, a klasszikus zene és a népzene, idős és fiatal, régi és új, nő és férfi, vidám és szomorú, hagyományos és progresszív természetes módon létezik együtt és egymás mellett a zenéjükben. Vállalva az ehhez szükséges nyitottságot, képesek megszólaltatni a világ hangjának egy egyedül belőlük fakadó, őszinte és jellegzetesen magyar „Esszenciáját”. Mostani koncertjükön visszanyúlnak a gyökereikhez és jellegzetes zeneiségük megtartása mellett a népzenei dallamokat helyezik előtérbe.

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

További ajánlataink


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!