Program


FG-4 Illés-Fonográf Show

FG-4 Illés-Fonográf Show

Magyarország egyetlen ILLÉS - FONOGRÁF SHOW műsora az ILLÉS és a FONOGRÁF zenekarok legismertebb és legjobb dalaival!  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:00

2006-ban, közel 300 sikeres Beatles Show után (www.blackbirds.hu) elegendő erőt éreztünk magunkban, hogy valóra váltsuk másik gyermekkori álmunkat, hogy az ILLÉS és FONOGRÁF életművet Mestereink után mi is színpadra vigyük. Célunk, hogy koncertjeinkkel megidézzük a legendás '60-as, '70-es évek magyar zenei világát, mert a dalok addig élnek, amíg emlékezünk. A zenekar fennállása óta rendszeresen kíséri koncerteken Bródy Jánost és Tolcsvay Lászlót. 2015 óta Tolcsvay László életre hívta a "Fonográf dalok újra élőben" c. műsorát, melyet az FG-4 zenekarral közösen ad elő - a műsorban megszólalnak a Fonográfban használt eredeti szintetizátorok is.

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

További ajánlataink


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!