Program


Itáliai utazás: Franco Amore utolsó éjszakája

Itáliai utazás: Franco Amore utolsó éjszakája

Franco Amore rendőrnyomozó nyugdíjba vonulása előtti utolsó szolgálati éjszakája élete legnehezebb munkanapja lesz. Főszerepben a mai olasz mozi kiemelkedő sztárja, Pierfrancesco Favino látható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 19:00

Rendező: Andrea Di Stefano

Szereplők: Pierfrancesco Favino,Linda Caridi, Antonio Gerardi

 L'ultima notte di Amore

olasz bűnügyi film, 124 perc, 2021

eredeti nyelven, magyar felirattal

Milánó központi pályaudvara közelében, egy kis lakásban családi bulit rendeznek. Franco Amore nyomozót várják haza utolsó szolgálati napjáról a barátai, rokonai és fiatal felesége, hogy megünnepeljék nyugdíjba vonulását. Videohíváson keresztül külföldről bekapcsolódik Amore felnőtt lánya is. Franco alig tudja visszatartani a könnyeit, amikor végre megérkezik, mégis idegesnek tűnik valamiért. Csörög a telefon, a főnöke az: Francónak el kell hagynia a társaságot. A város keleti körzetébe vezénylik, ahol lövöldözés volt, két kínai állampolgár és két rendőr is életét vesztette. Franco, aki harmincöt éves szolgálata alatt soha nem lőtt emberre, tisztában van vele, hogy ez az éjszaka minden eddiginél hosszabb és nehezebb lesz számára. Ráadásul veszélybe kerülhet minden, ami számára fontos: az állami nyugdíj, a felesége, Viviana iránti szerelme, és a barátsága kollégájával, Dinóval. De mégis, mi köze a véres eseményekhez?

Andrea Di Stefano filmje a Berlinalén mutatkozott be. Főszerepben a mai olasz mozi kiemelkedő sztárja, Pierfrancesco Favino látható.

***

Di Franco Amore si dice che è Amore di nome e di fatto. Di se stesso lui racconta che per tutta la vita ha sempre cercato di essere una persona onesta, un poliziotto che in 35 anni di onorata carriera non ha mai sparato a un uomo. Queste sono infatti le parole che Franco ha scritto nel discorso che terrà all’indomani della sua ultima di notte in servizio. Ma quella notte sarà più lunga e difficile di quanto lui avrebbe mai potuto immaginare. E metterà in pericolo tutto ciò che conta per lui: il lavoro da servitore dello Stato, il grande amore per la moglie Viviana, l’amicizia con il collega Dino, la sua stessa vita. In quella notte, tutto si annoda freneticamente fra le strade di una Milano in cui sembra non arrivare mai la luce.

Tovább az Itáliai utazás 2023/24 sorozat programjához >>

Az Itáliai utazás sorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 
Együttműködő partnerünk a Budapesti Olasz Kultúrintézet. 

 

Ajánlatunk


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!