Program


Jaeden Izik-Dzurko

Jaeden Izik-Dzurko

A Santanderi Zongoraverseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 19:00

Szkrjabin: 5. zongoraszonáta, op. 53
Liszt: h-moll szonáta

SZÜNET

Rahmanyinov: 1. (d-moll) zongoraszonáta, op. 28

Jaeden Izik-Dzurko (zongora)

A zongoraszonáta-irodalom három ikonikus darabját tűzte zeneakadémiai műsorára Jaeden Izik-Dzurko. A fiatal kanadai előadóművész az elmúlt években olyan versenyeken diadalmaskodott, mint a Hilton Head Nemzetközi Zongoraverseny és a barcelonai Maria Canals Nemzetközi Zenei Verseny. 2023-ban a santanderi Paloma O’Shea Nemzetközi Zongoraversenyen nemcsak az első díjat, hanem a közönségdíjat és a kamarazenei díjat is elnyerte. Jaeden Izik-Dzurko szívesen látott szólistája a nagyzenekari koncerteknek, a világ számos pontján lépett már fel. Fiatal kora ellenére a kritika tapasztalt előadóművészként jellemzi, játszott a londoni Wigmore Hall, a párizsi Salle Cortot és a madridi Auditorio Nacional de Música közönsége előtt. A Carnegie Hallban (Weill Recital Hall) 2022 októberében debütált. A New York-i koncertmagazin kritikusa kifinomult hangszínpalettáját, csiszolt technikáját és a zene iránti alázatát dicsérte.

RENDEZŐ: Zeneakadémia KoncertközpontSOROZAT: Versenygyőztesek

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!