Podujatie


Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész.

Ma már meg is érkezett a nyomdából az Időhúzás katalógusa. Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el. Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Typ vstupeniek


7 900 Ft
Katalógus

Aktuálne podujatia


Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész. Alkotásaiban főleg a különféle foglalkozások és az ezekhez kapcsolódó emberi helyzetek allegorikus dimenziójának vizsgálatára fókuszál. Eltérő időrétegeket sűrít össze egy-egy műalkotásban, így mutat rá az idő- és térbeli távolságok illékonyságára, illetve arra, ahogy a különböző korok egymásra épülve párbeszédben állnak egymással. Emberi jellemeket, filozófiai kérdéseket, nem egy esetben művészettörténeti toposzokat egyesít abszurd ikonográfiájú, figurális pózaiban, amelyek a befogadó szeme láttára válnak élethelyzetekké. A MODEM-ben 2020-ban megrendezett Időhúzás című kiállítása az első olyan tárlat, amely életműve valamennyi korszakának átfogó bemutatására vállalkozott. A kiállítási anyagnál bővebb válogatást tartalmazó kötet különlegessége, hogy a távolságot követelő művészettörténeti elemzést számos ponton „megtöri” a művész személyes visszaemlékezése. Reményeink szerint ennek a művészet és a művészettörténet közötti termékeny feszültségnek, a személyes és a személyest mellőző szférák egyesülésének az eredményeként megszületett kollázs-kötet tovább gazdagítja és árnyalja a Kicsiny Balázs művészetéről alkotott képet.

 

Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el.
Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Az itt megvásárolt katalógus átvehető - akár két órán belül - minden nap 8 és 19 óra között a MODEM bejáratánál (csengő a biciklitárolók oldalánál). Amennyiben munkaidőn kívül vagy hétköznap szeretné 2 órán belül átvenni, kérjük, írjon egy e mailt a koroknai.edit@modemart.hu címre. 

A katalógus házhoz szállítással is elérhető.

Vásárlásához egy jegyet adunk ajándékba, amely az Időhúzás című kiállítás végéig bármikor érvényesíthető, amint lehetővé válik a személyes látogatás. (A megváltott katalógus-jegy felmutatásával a jegypénztárunkban.)

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach