Program


Körforgásban – Divatszínház
2

Körforgásban – Divatszínház

Körforgásban – Divat és Tradíció Különleges Párbeszéde a Hagyományok Háza Színpadán
Hogyan találkozik a hagyomány és a kortárs művészet a divat és a színház világában? Megtudhatjuk októberben a Hagyományok Háza színpadán a "Körforgásban" című egyedülálló előadáson! Ez a különleges divatbemutató nem csupán a ruhák felvonultatásáról szól, hanem a tradíció és modernitás közötti mélyebb párbeszédet is megeleveníti a színpadon.  több...

Jegytípusok


3 500 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások




Körforgásban – Divatszínház

Divat és Tradíció Különleges Párbeszéde a Hagyományok Háza Színpadán.

Hogyan találkozik a hagyomány és a kortárs művészet a divat és a színház világában? Megtudhatjuk a Hagyományok Háza színpadán a "Körforgásban" című egyedülálló előadáson! Ez a különleges divatbemutató nem csupán a ruhák felvonultatásáról szól, hanem a tradíció és modernitás közötti mélyebb párbeszédet is megeleveníti a színpadon.
A bemutatott ruhadarabok nemcsak látványosak, hanem történetet is mesélnek – tánc formájában. A Magyar Állami Népi Együttes táncosai és zenészei életre keltik ezeket a kosztümöket, melyek Szűcs Edit öltözéktervező és tanítványai alkotásai. Az előadás során a 19. század végétől napjainkig ívelő divattörténeteket követhetünk nyomon, amelyek aktuális témákat dolgoznak fel, és új értelmet adnak a hagyományos viseleteknek.
A Hagyományok Háza Magyar Népi Iparművészeti Múzeumának műtárgyai is részt vesznek ebben az izgalmas koprodukcióban, amely a divatot, a színházat és a népművészetet ötvözi egy soha nem látott műfaji kísérlet keretében. Ez az előadás nemcsak a divat szerelmeseinek szól, hanem mindenkinek, aki nyitott az innovációra és a művészet határainak feszegetésére.

A helyek érkezési sorrendben foglalhatók el!

A program időtartama: ~1 óra

További ajánlataink


Sétahajózással egybekötött épülettörténeti séta

A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a…

IPARI ÉLMÉNYLIFT INOTÁN! A Túrajó Felemelő felvonója 62 méteres útvonalán kívülről követi le a torony szokatlanul hajlított, forgáshiperboloid alakú palástját.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!