Program


Lajkó Félix trió koncert

Lajkó Félix trió koncert

A Liszt Ferenc-díjas zseniális művész Óbudán vonós triójával lép színpadra, és közkedvelt szerzeményei mellett új kompozíciókkal is megörvendezteti a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 20:00

Lajkó Félix trió koncert

Lajkó Félix stílusa besorolhatatlan a zenei műfajok és stílusok színes világában, és mindig különleges érzékenységgel hat a lélekre. Hangszereit, a hegedűt és a citerát közvetítőként használja önmaga és a külvilág között. Bármihez nyúl, és akár szólóban, akár másokkal lép színpadra, a végeredmény mindig káprázatos, mély és tiszta forrásból táplálkozó, ösztönös és rendkívüli.
Lajkó Félix önálló műfajt teremtett, ami csak rá jellemző, hangzásvilága, virtuozitása egyedi és utánozhatatlan. A Liszt Ferenc-díjas zseniális művész Óbudán vonós triójával lép színpadra, és közkedvelt szerzeményei mellett új kompozíciókkal is megörvendezteti a közönséget. Társai az esten: Sidoo Attila gitáron és Barcza Horváth József nagybőgőn.

Műsoridő: 75 perc

Fotó: Hajdu András

Ajánlatunk


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A gazdag látványvilággal készülő műsorban a Nemzeti Színház ifjú művésze, Herczegh Péter kelti életre a költő alakját. A költőét, aki Zsuráfszky Zoltán szavaival „mindig egy üstökös, egy géniusz marad, aki a forradalmiságával, a lelkével, a verseivel utat mutat.”

További ajánlataink


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!