Program


Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2024 / TO'pera Gálakoncert - péntek

Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2024 / TO'pera Gálakoncert - péntek

GÁLAKONCERT A TISZA-TÓ FÉLSZIGETÉN

Kapunyitás: 19:00 óra

Ticket types


5 900 Ft
Belépőjegy

Current events



Az ének értelme
Gálakoncert Miklósa Erika és a KvintEsszencia Mesteriskola részvételével

Miklósa Erika 2024-ben indult mesterképző énekiskolája a Kvintesszencia hallgatói mutatkoznak be az idei Magyar Tavak Fesztivál gálakoncertjein. A Kossuth-díjjal és Magyar Szent István Renddel kitüntetett világhírű operaénekesnő közreműködésével tíz kiváló énekművész mutatja meg tehetségét, s egyúttal bepillantást nyerhetünk az oktatási metódus, az énekképzés, az előadói mesterség elsajátításának kulisszáiba. Az exkluzív, kivételes nyáresti koncert-talkshow repertoárja a mesteriskola sokszínűségét tükrözi: a klasszikus szerzők mellett a jazz és a könnyűműfajok, a musical és az operett, de még a magyar nóták műremekei is felhangzanak, ezzel is bizonyítva, hogy a zene olyan érzelmeket és gondolatokat ébreszt, amelyek mindannyiunké…Miként a Kvintesszencia jelmondata is hirdeti, összhangzat van!  

Közreműködik: ifj. Sárközi Lajos és Zenekara
Az előadás rendezője: Novák Péter

Műsorvezető: Csete Bea

A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye. A 2024-es évben immáron három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat, mégpedig a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon. A kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés a természet csodálatával egészül ki, hiszen ez a fesztivál bemutatja hazánk legszebb régióinak növény- és madárvilágát, sőt, a környék népi kultúráját is. Mivel a komolyzenei előadások a megszokottól teljesen eltérő, természetes környezetben zajlanak, a hangulat és a művészi élmény ebben a formában sehol máshol nem található meg az országban.

Helyszín: Tiszafüred Morotva Kerékpáros Pihenőhely

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.