Program


Márai Sándor: Kaland - színmű
3

Márai Sándor: Kaland - színmű

Dr. Kádár Péter professzor minden tekintetben sikeres. Karrierje szárnyal, fiatal felesége, Anna pedig irigylésre méltóan gyönyörű. Ám tökéletes élete épp azon a napon hullik darabjaira, amikor kinevezik az egyik legnevesebb klinika vezetőjévé. Márai katartikus drámája szenvedélyes szerelmi és karriertörténet, mely egyben élethazugságokkal kikövezett boldogságkeresések sora.

Jegytípusok


5 900 Ft
Erkély, Földszint

Aktuális előadások




Márai Sándor:
KALAND
József Attila Színház
-színmű-

Szereplők: Quintus Konrád, Pikali Gerda, Kovalik Ágnes, Lábodi Ádám, Újvári Zoltán, Zöld Csaba, Molnár Zsuzsanna
Rendező: Kiss Csaba
Az előadás hossza: 1 óra 40 perc (szünet nélkül)

Kiss Csaba rendező így nyilatkozott a darabról:

„Ez a darab egy krimi, mert folyamatosan olyan dolgok derülnek ki, melyek megváltoztatják az egész történethez való viszonyunkat. Fordulatokkal teli, újabb szempontok látnak napvilágot és fergeteges viszonyok is húzódnak a háttérben. Két szerelem titkokkal és árulásokkal teli története. A szerelem mellett megjelenik a karrier a vagyon és a siker is. A társadalom felső szintjén élő ember hétköznapi életének problémájába lát bele külső szemmel a néző párhuzamot húzva a saját problémájával is.  Szívből ajánlom a Márai rajongókon túl a fiatal közönségnek is. Mert a szakítás és elválás fájdalmán túl bele látnak szüleik generációjának életközepi konfliktusaiba is.”

További ajánlataink


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!