Program


Mulató Aztékok koncert // KULT-Udvar

Mulató Aztékok koncert // KULT-Udvar

A Mulató Aztékok innovatív és kivételes hangvételű magyar hip-hop csapat. Nem próbálnak a műfaj felszínén maradni, inkább a mélyebb, filozófikus, önfeltáró szövegek jellemzik a produkciót, mint a kocsi-nők-drog háromszög. A többször is dalba foglalt Balzac utcai rezidenciájuk hangulatát idéző zenei, és szövegvilágba mégis számtalan dolog belefér.

Jegytípusok


1 500 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások



Tink, pHLaT, és emeca mindhárman individuumok, szólóban is alkotnak. A trió tagjai viszont ösztönből, mintegy önterápiaként, egyedi módon képesek egymásba illeszteni az irodalmat a hiphoppal, a különleges zenei megoldásokat az alapvető érzésekkel, és a közönség számára mégis ismerős világba helyezni, közben egymás "feat"-jei lenni.

A végeredmény pedig "együttzene".

További ajánlataink


2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

Juan Diego Flórez egyike napjaink legjelentősebb vokális előadóinak, akit a BBC minden idők legjobb tenorjai közé sorolt.

Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!