Program


Musicalmesék
8

Musicalmesék

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

 több...

Aktuális előadások



Musicalmesék

Tíz éve már, hogy műsorra tűztük zenés színházi varázslatunkat, amely négytől kilencvenkilenc éves korig mindenkit elbűvöl.
A Musicalmesékben színházunk művészei kicsik és nagyok legkedvesebb musicaljeiből és rajzfilmjeiből, többek között az Óz, a nagy varázsló, az Oroszlánkirály, A muzsika hangja, a Mary Poppins, A kis hableány, a Herkules, a Madagaszkár, a Vuk és a Hugó, a víziló című produkciókból adnak elő részleteket. A műsor különleges látványvilága a felnőtteknek is legalább olyan izgalmas, hiszen minden mozog a színpadon és környékén, a zenekari ároktól a süllyesztőig, a vasfüggönytől a díszletig. A népszerű előadás a 2019/20-as évadban felújítva, új köntösben tért vissza a Budapesti Operettszínház színpadára.

 

További ajánlataink


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!