Program


Reporter Slam: Szabó Bernadett, Hajdú D. András, Huszti István, Zsolnai Péter, házigazda: Litkai G.

Reporter Slam: Szabó Bernadett, Hajdú D. András, Huszti István, Zsolnai Péter, házigazda: Litkai G.

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

A Goethe Institut Budapest és a Ringier Hungary bemutatja:

Reporter Slam –  ezúttal FOTÓRIPORTEREK mesélik a legjobb történeteiket

 Ha kíváncsi vagy, hogyan születnek díjnyertes képsorozatok és milyen egy fotóriporter élete, semmiképp se hagyd ki az estét, melynek házigazdája Litkai Gergely (Dumaszínház).

Fellépők:

-         Hajdú D. András szabadúszó fotóriporter, főként az emberközpontú dokumentarista fotográfia érdekli, a világ számos pontján dolgozott a pekingi olimpiától kezdve a kongói esőerdőig, négyszer nyerte el a Magyar Sajtófotó Pályázat Nagydíját, kétszer pedig az amerikai Pictures of the Year díját. A Pictorial Collective tagja.

-         Huszti István, a Telex, korábban az Index munkatársa, több mint 30 éve dolgozik fotóriporterként, az ukrajnai háború történéseinek egyik legalaposabb képi dokumentátora, az ott készült képriportjaiért MÚOSZ Nagydíjat, Hégető Honorka-díjat és Magyar Sajtódíjat is kapott.

-         Szabó Bernadett, a Reuters fotóriportere, korábban a Népszabadság munkatársa, aki az elmúlt 25 évben fényképezett többek között a 2006-os tüntetéseken, a vörösiszapkatasztrófánál, a tokiói olimpián és Ukrajnában. A menekültválságról készült képeiért Pulitzer Díjat kapott.

 Zsolnai Péter, a Blikk fotóriportereként a napi politikai és társadalmi történéseket mutatja be, 2018-ban a rabszolgatörvény elleni tüntetésekről készült fotóival megnyerte képriport kategóriában a sajtófotó pályázatot.


 A   A Reporter Slam eredeti német formátum, az elsőt 2016-ban tartották, azóta már több mint 30 slamet rendeztek, közel 100 résztvevővel. Magyarországon az első Reporter Slam 2022. júniusában volt. A (Photo)Reporter Slam sorrendben már a negyedik bemutató Magyarországon új fellépőkkel.  


 

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

További ajánlataink


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!