Program


RÜHÖS FOXI KONCERT

RÜHÖS FOXI KONCERT

A Foxok a Marczibányi térre egyenesen a Budapest Parkból, és az azt követő fesztiválokról érkeznek.

Jegytípusok


3 000 Ft
Sector

Aktuális előadások



A Rühös Foxi zenekar a II. kerületi Fondue Bárban alakult Szűcs Krisztián (ex-HS7, Budapest Bár, Szűcs), Baksa-Soós Attila (Wake Up 1230) és Horváth Kristóf (Esti Kornél) által, akikhez néhány héttel később csatlakozott Vazul Császár (VHK).

Az együttes első nagylemezét Minőségi Üzenet címmel, a Jappan & Barnsz stúdióban vették fel 2017 májusában egyetlen éjszaka alatt, amit további két nagylemez követett. A zenekart a tagok számos ki- és visszalépései miatt a legfeloszlóbb magyar zenekarnak tartják.

2019-ben a Rühös Foxi Eszik a Dönert a Nagyorrú Lányok című daláról nevezték el a Fishing On Orfű Fesztivál egyik nagyszínpadát. A Foxok a Marczibányi térre egyenesen a Budapest Parkból, és az azt követő fesztiválokról érkeznek.

Érdekesség még, hogy a zenekar két frontembere Krisztián és Attila 200 méterre laknak a Marczitól.

További ajánlataink


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!