Program


Szabadnak születtem - Camino Steve előadása

Szabadnak születtem - Camino Steve előadása

Miképpen jut el egy tánc-, majd színművész a balettrúd, majd a színházak világától odáig, hogy egy szempillantásnyi döntést követően kölcsönkér egy hátizsákot és elindul élete addigi legnagyobb kalandjára, hogy Erőss Zsolttal megmássza a Kilimanjaro Uhuru csúcsát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 12. szerda, 18:30

Csutka István, alias Camino Steve izgalmas, megható, nevettető és motiváló történetei a Kilimajarótól Amerika vadonjaiig, lélegzetelállító fotókkal illusztrálva.

Miképpen jut el egy tánc-, majd színművész a balettrúd, majd a színházak világától odáig, hogy egy szempillantásnyi döntést követően kölcsönkér egy hátizsákot és elindul élete addigi legnagyobb kalandjára, hogy Erőss Zsolttal megmássza a Kilimanjaro Uhuru csúcsát? Ezt követően pedig már saját hátizsákkal folytassa felfedező útját többek között Grönlandtól, Korzikán, és Panamán keresztül az Egyesült Államok vadonjáig?

Több ezer kilométer gyalog, hátizsákkal és sátorral hóban, sárban, szélviharban, vagy éppen rekkenő hőségben. Mitől nem veszítette el a gyermekként még bennünk izzó kalandvágyat és váltotta fel a színházak csillogó világát a természet csöndjére és miképpen tanult meg harmóniában élni a természettel, meghallani a hópelyheket, vagy felfedezni a felhők mesés formáit?

Zarándokutak és túraútvonalak a világ 43 országában. Ezen az estén elutazhatsz a titokzatos Szent Athos Kolostor-köztársaságba (amelyet nők 500 méteren belül meg sem közelíthetnek), Grönland jégmezőjére, illetve mesés hegyei és tavai közé ugyanúgy, mint az El Camino zarándokútra, a kolumbiai Lost Citybe vezető 1300 lépcsőfokra, a panamai lakatlan szigetekre, vagy Korzika csipkés sziklákkal övezett ösvényeire.

Csutka István, aki Camino Steve-ként járja útját, ezen az estén rengeteg izgalmas, megható, nevettető és motiváló történetét osztja meg a nézőkkel megmutatva, hogy mit kaphatunk a természet és az utazás, a sokszínű kultúrák megismerésének köszönhetően.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

További ajánlataink


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!