Program


SZILAJ 2 - a zabolátlan

SZILAJ 2 - a zabolátlan

A Nemzeti Lovas Színház történetében először folytatást kap egy családi musicalünk! A legsikeresebb darabunk, a Szilaj visszatér!

 több...

Jegytípusok


4 500 Ft - 7 500 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



A Nemzeti Lovas Színház történetében először folytatást kap egy családi musicalünk! A legsikeresebb darabunk, a Szilaj visszatér! A Zabolátlanban újra láthatjuk Kenait, a lovaival szabadon szárnyaló indián fiút, a jó útra tért kapitányt, aki a világ első Suttogója lesz. De megtudhatjátok, hogy mi lesz Jenna valamint Töltőtoll és Golyóstoll sorsa és még egy kiscsikó is születik.

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
  • A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson! 

További ajánlataink


Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

Állítólag minden a testén viselt ékszer valami történetet hordoz – az előadás pedig egy ilyen módon felépülő „életrajzi est”, amiben…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!