Program


Sztorigami- S03E04
6

Sztorigami- S03E04

Az előadás kezdetén öt történetszálat indítunk el, majd a közönség többi tagjával együtt Te szavazod meg, hogy melyik négy folytatódjon. Egy történetszál kiesik, négy pedig pereg tovább, s utána ismét voksolhatsz, hogy melyik három maradjon. Minden körben kiesik egy – és a végén eldől, hogy melyik lesz az est története...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Sztorigami- S03E03
"Egy történet – mind felett."

Mi a Sztorigami? Improvizált show, tele történetekkel – és Te döntöd el, hogy melyiket néznéd tovább igazán. Sztorik, melyek a váratlanságukkal megdöbbentenek – néha meg pont olyan, mintha a kedvenc ezeréves soridat néznéd.

Az előadás kezdetén öt történetszálat indítunk el, majd a közönség többi tagjával együtt Te szavazod meg, hogy melyik négy folytatódjon. Egy történetszál kiesik, négy pedig pereg tovább, s utána ismét voksolhatsz, hogy melyik három maradjon. Minden körben kiesik egy – és a végén eldől, hogy melyik lesz az est története… A folytatások távolról sem biztos, hogy kronológiai rendben történnek: lehet, hogy egy előzményt teszünk a színpadra vagy azt mutatjuk meg, hogy mi történt másnap az előző jelenet helyszínén. Életre kelnek a tárgyak, középpontba kerülnek a korábbi mellékszereplők, könnyedén ugrálunk térben és időben.

Nálunk az is oké, ha nem annak szurkolsz, mint a többiek – hiszen nincsenek jók vagy rosszak, hanem összetett, valós karakterek népesítik be történeteinket, akiket lehet imádni, utálni, vagy épp sajnálni. Pillanatnyi, hol megnyugtatóan kiszámítható, hol őrületesen váratlan döntéseinken (és a rendezőnkön!) múlik, hogy egy-egy szereplő sorsa hogyan alakul. A plátói szerelmesek nem mindig jönnek össze, és néha a nagymama is bent marad a farkas hasában. Mert a színpadon azt szeretnénk megmutatni, ahogy a dolgok igazán alakulhatnának.

De abban biztos lehetsz, hogy olyan történeteket fogsz látni, melyeknek tényleg kíváncsi vagy a folytatására. Igazi karaktereket, átélhető érzéseket, komplex motivációkat. Műfajok kavalkádját, a horrortól a tündérmesén át a kamaradrámáig. Szerelmet, hatalomvágyat, gyilkosságot. Átlagos emberek életre szóló pillanatait a Lidl-pénztár előtt vagy beszélő tücsköket, akik forradalmat robbantanak ki. Történeteket, melyek mintákat hoznak a káoszba – vagy épp káoszba fullasztják a rendet. De a saját kereteiken belül igazán valóságosak.

Az előadás Facebook event linkje: https://fb.me/e/3Lkpq4hIY

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

További ajánlataink


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!