Program


TALÁLKÁT ADOTT A SORS
5

TALÁLKÁT ADOTT A SORS

Gubik Petra és Balázs János estje

Jegytípusok


5 900 Ft
Földszint Bal, Földszint Jobb, Földszint Közép, Tribün Bal, Tribün Jobb, Tribün Közép

Aktuális előadások



Saját döntéseink mellett találkozásaink, embertársainkkal való kapcsolataink határozzák meg életünket, szüntelenül formálják személyiségünket, és terelnek minket a végzetünk felé. Cziffra György megpróbáltatások sorával volt kénytelen szembenézni, hogy kiteljesíthesse bámulatos tehetségét. S bár életének eseményei önmagukban is lehengerlők, ha kicsit figyelmesebben tekintünk e sorsra, világossá válik: valójában kapcsolatai, fontos találkozásai, hozzá közel és távolabb álló embertársai voltak útjának terelői, segítői.
Balázs János, aki Cziffra örökségének egyik leggondosabb művelője, Gubik Petra Junior Príma-díjas színésznő segítségével idézi fel e legendás sors fontos mozzanatait. Próza és muzsika, klasszikus- és könnyűzene együttes erővel varázsolja a színpadra a történelem legviharosabb korszakát, régi pesti lokálok hangulatát, bensőséges jeleneteket és tanulságos fordulatokat, amelyekbe nem csak belefeledkezni érdemes: tanulnunk is illik belőlük.

ELŐADÓK: Gubik Petra - Balázs János zongoraművész
Dramaturg: O. Horváth Sári

A Cziffra Fesztivál és a Szentendrei Teátrum  közös koncertje.
Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül.

A program támogatói: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Cziffra Fesztivál
esőhelyszín: Városháza díszterme

További ajánlataink


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: július 8. hétfő 20:00

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!