Program


Mörk – In The Golden Hour

Mörk – In The Golden Hour

A Mörk zenéje funk és soul alapokon nyugszik, eklektikusan mai hangzású, tartalmát tekintve mégis a nagy elődök nyomdokain jár. Az új lemez dalai az emberi lét legmélyebb bugyráig hatolnak, megrágják az elvarratlan szálakat, kiköpik, majd egy jól eltalált ütéssel fellövik a hallgatóságot a világűrbe.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

Megteremtődik a káosz, hogy aztán létrejöhessen a harmónia és a rend. A néző audiovizuális hullámvasútra vált jegyet.
A németországi Elbjazz Festival és a Leverkusener Jazztage nagyszínpadai után a zenekar a Müpa színpadán is megmutatja magát: soulos, funkos zenéje elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt különleges élményt nyújt a hallgatónak. A 2018 októberének végén megjelent, öt dalból álló EP, a The Death of Mörk komorabb hangvételű zenei gyűjtemény, melyben szó van elmúlásról és a benne rejlő félelmekről. Az anyagot egy áprilisban megjelenő kislemez ellensúlyozza, mely inkább fesztelen érzelmi állapotot közvetít majd a hallgatóságnak, The Resurrection of Mörk címmel. Ez a két ellenpólus áll össze egy nagylemezzé 2019 tavaszán.

ének: Zentai Márk
billentyűk: Novai Gábor „Novan”
basszusgitár, gitár: Szeifert Bálint „Jason”
dobok: Szabó Dániel Ferenc

Ajánlatunk


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

További ajánlataink


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!