Program


Trio Fröx, vendég: Lisztes Jenő

Trio Fröx, vendég: Lisztes Jenő

A zenekar és Lisztes Jenő közös munkája a zenekar vezetője, Weisz Gábor ötlete nyomán indult, akire a cimbalomművész játéka felkavaró hatással volt. Zenéjüket az egyszerű, de ötletgazdag formákra épülő dallami, ritmikai és motivikus építkezés jellemzi, tele vibrálással, lendülettel és erővel.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 20:00

Stílusuk magába olvasztja a swing, a groove, a blues és a folk elemeit, amelyek olykor a monoton törzsi zene hatásának illúziójával vegyülnek. Repertoárjukban saját szerzemények mellett változatos hangulatú feldolgozások is szerepelnek, amelyeket egyéniségüknek megfelelően formálnak át és gazdagítanak új színekkel, tág teret hagyva az egyéni és a kollektív improvizációnak. A hangszerelés néhol kimondottan könnyed, máskor meglehetősen elvont és súlyos, olykor kísérletező vagy kortárs elemeket idéz, és alkalomadtán a groteszkbe hajló humort sem nélkülözi.

Közreműködik:

Weisz Gábor - szaxofon
Lisztes Jenő - cimbalom
Boros Attila - basszusgitár
Badics Márk - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

További ajánlataink


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!