Program


Tükör által homályosan / Ács Dominika és Oláh Krisztián estje

Tükör által homályosan / Ács Dominika és Oláh Krisztián estje


 több...

Jegytípusok


5 000 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



A zongorista-zeneszerző Oláh Krisztián a hazai jazzélet meghatározó egyénisége. Zenéjében egyformán fontos szerepet játszanak a klasszikus kompozíciós technikák és elemek, valamint a kortárs jazz. Ács Dominika a klasszikus, majd a kortárs zene felől érkezve talált rá összművészeti indíttatású, a performativitást előtérbe állító világára. A fiatal művészek a svéd filmrendező, Ingmar Bergman alkotásaitól inspirálva alakítják ki műsorukat. Olyan, Bergman számára is meghatározó zeneszerzők műveit szólaltatják meg, mint Bach, Schubert vagy Mahler. Ács Dominika és Oláh Krisztián a nagy elődök zenéit kapcsolják össze kortárs szerzők és jazzkomponisták műveivel, valamint saját improvizációikkal és kompozícióikkal. A koncerten szemelvények hangoznak el Bergman írásaiból, a közönség ekként is képet alkothat a zseniális filmes egyszerre unikális és univerzális világáról.

További ajánlataink


A Virtuózok tíz éve töretlen sikerrel működő, egyedülálló tehetségkutató és tehetséggondozó program. Ma már nemzetközileg is jegyzett és elismert televíziós…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenekar eddigi fennállása alatt kb. 6200 koncertet adott külföldön és idehaza, 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ünnepli az 1979-ben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!