Program


Zorán koncert

Zorán koncert

A legendás előadó 2024. november 5-én a Babits Mihály Kulturális Központ Színháztermébe invitálja közönségét, a 19:00 órakor kezdődő koncertjére.

 több...

Jegytípusok


0 Ft - 12 490 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és egyben megunhatatlan dalok mellett mindig megszólalnak ritkábban játszott szerzemények, zenei csemegék, valamint helyet kapnak a műsorban a válogatott muzsikusokból álló zenekar különleges produkciói is. Az újonnan érkezők pedig rácsodálkozhatnak, micsoda érzelmi és gondolati gazdagság rejlik ezekben a dalokban, és mennyire lélekemelő élmény tud lenni egy-egy Zorán-koncert.

Most sem lesz ez másként. Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen estére számíthat az, aki ott lesz november 5-én a koncerten.

Közreműködik:


SIPEKI ZOLTÁN
KOVÁCS PÉTER KOVAX
CSÁNYI ISTVÁN
ÓVÁRI ÉVA
KABELÁCS RITA
PÉTER BARBARA

Program

18:45 kapunyitás
19:00 koncert kezdés

További ajánlataink


Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!