Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Budapest Klezmer Band

Jegytípusok


3 900 Ft - 10 900 Ft
7 jegytípus

Aktuális előadások



Budapest Klezmer Band

Vendégek: Szinetár Dóra, Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté

A Jávori Ferenc Fegya zongoraművész által alapított és vezetett, több mint 33 éves Budapest Klezmer Band sem a Zsidó Kulturális Fesztivál, sem az ország zeneszerető közönsége előtt nem szorul bemutatásra. A műfaj több mint negyedszázada meghatározó együttese a közép-kelet-európai jiddis kultúra alapjaira építi repertoárját, így mostani koncertjükön ismét fergeteges muzsikával üdvözlik a klezmer kedvelőit. De ezúttal nemcsak hagyományos klezmert és közép-kelet-európai dallamkincset hallhatunk tőlük.

A fesztiválon meghallgathatunk ismert musical-slágereket olyan remekművekből, mint a Farmerkirály, Menyasszonytánc, Hegedűs a háztetőn és a Gettó című darab.

 

A Budapest Klezmer Band tagjai: Jávori Ferenc Fegya – zongora, ének; Kohán István – klarinét; Nagy Anna – harmonika; Gazda Bence – hegedű, ének; Barbinek Gábor – harsona; Máthé László – bőgő; Végh Balázs – dob.

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

További ajánlataink


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!