Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Moon River: Tisztelgés Henry Mancini zeneszerző előtt

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Moon River: Tisztelgés Henry Mancini zeneszerző előtt

Jegytípusok


5 900 Ft - 6 900 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Moon River: tisztelgés a 100 éve született négyszeres Oscar-díjas Henry Mancini zeneszerző előtt

 

Százéves lenne idén a világhírű zeneszerző, Henry Mancini, a Moon River, a Rózsaszín Párduc, a Charlie angyalai négy Oscart és húsz Grammyt bezsebelt komponistazsenije. Mancini a legendás zsidó zenetanár, Mario Castelnuovo-Tedesco legsikeresebb tanítványa volt, és különösen közel áll a zsidóság szívéhez, hiszen az amerikai hadsereg katonájaként részt vett a mauthauseni haláltábor felszabadításában. 

A Rumbach zsinagóga színpadára ezen az estén olyan sztárvendégek lépnek, mint az Egyesült Államokból érkező, New York-i születésű Broadway-díva, Lennis Sabatino, az amerikai elnökök egyik kedvenc előadóművésze. Ugyancsak a koncert kedvéért repül át az óceánon a Mr. Goldenhand címmel kitüntetett, Floridában élő gitárművész, Lakatos György, aki nyolc éve adott felejthetetlen koncertet fesztiválunkon. A magyar kultúrát két csodálatos énekművész, Fellegi Balázs operaénekes és Nógrádi Gergely főkántor képviseli. 

Az est zenei vezetője Neumark Zoltán, aki kisegyüttesével kíséri a szólistákat.

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

További ajánlataink


A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció.…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!