Program


A nyár hírnökei

A nyár hírnökei

Szabadtéri kamarakoncert könnyed hangulatban, Mona Dániel műsorvezetésével, rézfúvósokkal a kastélyparkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 15. szombat, 17:00

Hosszú várakozás után, az év első koncertjén a rézfúvós hangszereké lesz a főszerep. A fanfár-hangulatú, már-már nyárias délutánt idéző koncerten a Budapesti Filharmóniai Társaság egyik kiváló kamaraformációja, a Filharmónia Rézfúvós Kvintett előadását hallhatja a közönség Martonvásáron, a Brunszvik-kastély parkjában. Az együttes az év szokatlan, ugyanakkor hőn áhított megnyitásához méltó hangvétellel járja körbe a zeneirodalom korszakait, a barokktól napjainkig. Az előadásban elhangzó könnyed intermezzókért Mona Dániel zenetörténész felel. Műsor: Farnaby: Szvit, Mozart: Egy kis éji zene - 1. Allegro, Grieg: Szvit, Gershwin: Prelűdök és Winkler Balázs: Szvit. Előadja: Winkler Balázs, Király Tibor - trombita, Lakatos Péter - kürt, Ujj Tibor - harsona, Keresztesi Bálint - tuba.

A hatályban lévő kormányrendelkezéseknek megfelelően az eseményen nézőként a koronavírus ellen védett, azaz védettségi kártyával rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy vehet részt. 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

További ajánlataink


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!